follow your own way and you will be given wings to fly

to change your life, you have to change your priorities

follow your own way and you will be given wings to fly

to change your life, you have to change your priorities

Over mij

Ik ben Petra Kruijt, aangenaam. Ik heb een bedrijfskundige achtergrond. Ik heb zeven jaar leidinggevende ervaring (bij TNO en de Nationale Recherche) en ik heb als trainer en consultant in dienst bij TNO Management Consultants gewerkt bij verschillende organisaties. Bij het Europees Instituut (erkend post HBO) heb ik in drie jaar de opleiding tot Master Coach gedaan met een specialisatie op werkstress en burn-out. Daarnaast heb ik allerlei aanvullende trainingen gevolgd, in verschillende coachtechnieken. Ik ben geregistreerd bij StiR, een keurmerk voor professioneel begeleiders. Ook ben ik aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches. Naast mijn coachpraktijk werk ik als adviseur crisisbeheersing en algemeen commandant geneeskundige zorg bij de Veiligheidsregio IJsselland.

Contact

Wil je meer informatie over de coachingtrajecten of workshops? Of wil je een keer kennismaken om te kijken wat Poised Coaching voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Adres
Meelzolder 69
8071 TD Nunspeet

KvK 82462615

Theo van den Eijnden, Inspiring Change:

Petra heeft samen met mij gedurende een aantal jaren bij UWV trainingen en begeleiding verzorgd. Ik heb haar leren kennen als open en spontaan met een aanstekelijke drive om haar doelen te bereiken. Zij is een ervaren trainer die goed weet in te spelen op wat de groep vraagt. In het kader van haar coachingsopleiding heeft zij enkele sessies met mij gedaan. Zij luistert goed, geeft je ruimte en weet in korte tijd tot de kern te komen. Petra straalt als trainer en als coach op prettige wijze een professionele houding uit. Het is absoluut inspirerend en een genot om met haar samen te werken.