Heb je het idee dat je vastgelopen bent? Heb je geen idee wat de juiste richting is? Als dat gevoel lang aanhoudt, levert dat veel spanning op. En langdurige stress kan heel schadelijk zijn. Voor lichaam en geest.

Coachingstraject

Veel van mijn cliënten hebben het gevoel dat ze vastlopen in hun leven en ervaren daardoor voortdurend spanning. Vaak ligt de oorzaak in patronen die hun leven al jaren beïnvloeden, en niet in gunstige zin. Patronen die leiden tot bijvoorbeeld moeilijk grenzen stellen, slecht kunnen omgaan met kritiek, een laag zelfbeeld, moeite hebben met gezagsverhoudingen of jezelf overbelasten.

Een periode van langdurige stress kan leiden tot een burn-out. Dan ben je letterlijk opgebrand. Heb je eenmaal een burn-out, dan duurt het herstel lang. Daarom is het belangrijk om ruim voor die tijd al hulp te zoeken. Ik kan in enkele coachsessies bepaalde patronen en overtuigingen blootleggen en samen met jou kijken waar je ruimte kunt creëren voor jezelf.

Blijf dus niet te lang worstelen. Stress heeft grote gevolgen voor lichaam en geest.

Aanpak
Mijn stijl van coachen is persoonlijk en betrokken. Ik luister naar je vanuit mijn hart en ik ben tegelijkertijd een nuchtere en resultaatgerichte coach. Ik heb een groot instrumentarium aan technieken in mijn toolkit en samen met jou zoek ik naar wat bij je past. Daarbij blijf ik niet aan de oppervlakte; ik ga altijd op zoek naar de diepere overtuigingen die ten grondslag liggen aan gedrag. Omdat ik geloof dat je alleen dan een structurele verandering in beweging zet.

Samenwerkingsovereenkomst
In een intakegesprek maken we kennis met elkaar en stellen we je coachvraag vast. We schatten in hoeveel sessies daarvoor nodig zijn. Na de helft van deze sessies reflecteren we: zitten we nog op het juiste spoor en heb je baat bij de sessies?

Ik stel een samenwerkingsovereenkomst op waarin we alle praktische afspraken vastleggen. Als je werkgever betaalt voor de coachgesprekken, dan vraag ik hem of haar ook om de overeenkomst te ondertekenen.

Alles wat je me vertelt tijdens een coachgesprek, blijft tussen ons. Ik vertel dat nooit aan je leidinggevende. Dat mag ook niet, want ik heb beroepsgeheim. Wel zal ik de leidinggevende op de hoogte houden van het proces.

 

Praktische informatie

4 gesprekken van
1 – 1,5 uur *
€   500,00
8 gesprekken €   950,00
12 gesprekken € 1.400,00

 

Prijzen zijn inclusief voorbereiding, gebruik van (spel)materiaal e.d. en exclusief 21% BTW en reiskosten.

Losse gesprekken: € 135*,- exclusief BTW en reiskosten
Locatie: in overleg

*Ben je een particulier en betaal je de rekening zelf? Dan reken ik een ander tarief. Ook houden we je werkgever buiten de overeenkomst.

H. Schoonhoven, Coördinator Buurtbemiddeling Gemeente Nunspeet-Elburg-Oldebroek:

Petra is een heel fijne, gepassioneerde coach die goed luistert en doorvraagt en zeer geïnteresseerd is in het verhaal achter het verhaal. Ze weet op haar unieke manier haar kennis en vaardigheden te combineren waardoor je je echt op je gemak voelt.
Door haar methoden en begeleiding ben ik tot inzichten gekomen die mij
sterker hebben gemaakt. Zeer waardevol.